000 01409nam a2200241 i 4500
008 121218s2011 sp g glg
017 _aC 2271-2011
020 _a9788499950280
080 1 _a641.82(083.12)
080 1 _a641.55(083.12)
100 _aQuadrada, Mariona
_d(1956-)
_eaut
_9185660
245 0 _aSopas frías e quentes
_c/ Mariona Quadrada
250 _a1ª ed.: setembro 2011
260 _aA Coruña
_b: Baía Edicións
_c, 2011
300 _a175 p.
_b: fot. cor
_c; 16 cm.
520 3 _aAs sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato.
650 _aCociña
_vLibros de receitas
_9185661
650 _aReceitas de cociña
_vSopas
_9185662
700 _aBorrell Garciapons, Josep
_epht
_965798
856 _uhttps://baiaedicions.gal/patrimonio/381-sopas-frias-e-quentes.html
997 _e2