| 000 | 01409nam a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 008 | 121218s2011 sp g glg | ||
| 017 | _aC 2271-2011 | ||
| 020 | _a9788499950280 | ||
| 080 | 1 | _a641.82(083.12) | |
| 080 | 1 | _a641.55(083.12) | |
| 100 |
_aQuadrada, Mariona _d(1956-) _eaut _9185660 |
||
| 245 | 0 |
_aSopas frías e quentes _c/ Mariona Quadrada |
|
| 250 | _a1ª ed.: setembro 2011 | ||
| 260 |
_aA Coruña _b: Baía Edicións _c, 2011 |
||
| 300 |
_a175 p. _b: fot. cor _c; 16 cm. |
||
| 520 | 3 | _aAs sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato. | |
| 650 |
_aCociña _vLibros de receitas _9185661 |
||
| 650 |
_aReceitas de cociña _vSopas _9185662 |
||
| 700 |
_aBorrell Garciapons, Josep _epht _965798 |
||
| 856 | _uhttps://baiaedicions.gal/patrimonio/381-sopas-frias-e-quentes.html | ||
| 997 | _e2 | ||