Quadrada, Mariona (1956-)
Sopas frías e quentes / Mariona Quadrada - 1ª ed.: setembro 2011 - A Coruña : Baía Edicións , 2011 - 175 p. : fot. cor ; 16 cm.
As sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato.
9788499950280
Cociña--Libros de receitas
Receitas de cociña--Sopas
641.82(083.12) 641.55(083.12)
Sopas frías e quentes / Mariona Quadrada - 1ª ed.: setembro 2011 - A Coruña : Baía Edicións , 2011 - 175 p. : fot. cor ; 16 cm.
As sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato.
9788499950280
Cociña--Libros de receitas
Receitas de cociña--Sopas
641.82(083.12) 641.55(083.12)