Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Sopas frías e quentes / Mariona Quadrada

por Quadrada, Mariona (1956-) [autor/a]; Borrell Garciapons, Josep [fotógrafo/a].
Tipo: MonografíaEditor: A Coruña : Baía Edicións , 2011 Edición: 1ª ed.: setembro 2011.Descrición: 175 p. : fot. cor ; 16 cm.ISBN: 9788499950280.Materia(s): Cociña -- Libros de receitas | Receitas de cociña -- SopasRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña Resumo: As sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica URL Número de volume Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES María Soliño
Sala préstamo
641.5 QUA sop 1 Dispoñible PED051000012368

As sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato.

Coa tecnoloxía Koha