| 000 -CABECEIRA |
| Campo de control de longitud fija |
01409nam a2200241 i 4500 |
| INFORMACIÓN XERAL |
| Códigos de información de lonxitude fixa |
121218s2011 sp g glg |
| DEPÓSITO LEGAL |
| Número de copyright ou de depósito legal |
C 2271-2011 |
| ISBN |
| ISBN |
9788499950280 |
| CDU |
| CDU |
641.82(083.12) |
| CDU |
| CDU |
641.55(083.12) |
| PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
| Nome de persoa |
Quadrada, Mariona |
| Datas asociadas ao nome |
(1956-) |
| Termo indicativo de función |
autor/a |
| -- |
185660 |
| MENCIÓN DE TÍTULO |
| Título |
Sopas frías e quentes |
| Autores |
/ Mariona Quadrada |
| EDICIÓN |
| Edición |
1ª ed.: setembro 2011 |
| PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
| Lugar de publicación |
A Coruña |
| Editorial |
: Baía Edicións |
| Data de publicación |
, 2011 |
| DESCRICIÓN FÍSICA |
| Extensión |
175 p. |
| Outras características físicas |
: fot. cor |
| Dimensións |
; 16 cm. |
| RESUMO |
| Resumo |
As sopas son unha boa achega á dieta desde o punto de vista nutritivo. O feito de combinar diferentes produtos fai que se mesturen tamén diversas substancias interesantes na alimentación. As máis recomendables son as máis sinxelas, aquelas que inclúen pan, arroz, legumes, fideos ou pataca xunto con verduras. Estes elementos conteñen fibra, moitas proteínas, hidratos de carbono, no caldo que soltan hai numerosos minerais e, o que é máis importante, a ausencia de graxa animal. As sopas condimentadas con cárnicos ou base de caldo, en cambio, achegan máis cantidade de graxa no prato. |
| MATERIA--TERMO DE MATERIA |
| Termo de materia |
Cociña |
| Subdivisión de forma |
Libros de receitas |
| -- |
185661 |
| MATERIA--TERMO DE MATERIA |
| Termo de materia |
Receitas de cociña |
| Subdivisión de forma |
Sopas |
| -- |
185662 |
| SECUNDARIAS-AUTOR |
| Nome de persoa |
Borrell Garciapons, Josep |
| Termo indicativo de función |
fotógrafo/a |
| -- |
65798 |
| ACCESO ELECTRÓNICO |
| Dirección de internet |
https://baiaedicions.gal/patrimonio/381-sopas-frias-e-quentes.html |
| REFERENCIA ILS ANTERIOR |
| -- |
2 |